Go Back
Sarmale roșii cu iut burgundy

Sarmale roșii cu iut burgundy

Sarmale roșii cu iut burgundy
Prep Time 40 minutes
Cook Time 1 hour 30 minutes
Total Time 2 hours 10 minutes
Course Fel pricipal
Servings 4 Porții

Equipment

  • 1 TM6

Ingredients
  

  • 100 g mere uscate
  • 50 g nuci
  • 2 rulouri
  • 70 g ceapă
  • 60 g slănină cu carne cuburi
  • 40 g unt
  • 50 g stafide
  • 120 g smântână
  • 350 ml vin roșu sec
  • 2 g sare
  • 1 g piper
  • 1 g enibahar
  • 500 ml apă
  • 1 cub concentrat de pui
  • 8 frunze varză roșie frunze exterioare
  • 30 g zahăr
  • 15 g amidon de porumb amestecat în 2 linguri de apă

Instructions
 

  • Puneți inele de mere în vasul de amestecare, tăiați 8 sec./pasul5 și decanați.
  • Pune nuci, rulouri si ceapa in vasul de amestecare si se toaca cu ajutorul spatulei 20 sec./viteza 5.
  • Se adauga cuburi de sunca si unt si se soteaza timp de 5 min./120°C/pasul 2.
  • Adăugați stafide, inele de mere zdrobite, smântână, 130 g visiniu, sare, piper și ienibahar, amestecați timp de 10 secunde /  / pasul 3 și se toarnă într-un castron. Se lasă să se înmoaie timp de 15 minute. În acest timp, clătiți vasul de amestecare și pregătiți varza roșie.
  • Adăugați 500 g de apă și cuburi de bouillon în vasul de amestecare și adăugați Varoma. Din cele 8 frunze exterioare de varză roșie, tăiați tulpina plat, așezați frunzele în recipientul Varoma, închideți Varoma și blanch timp de 17 min./Varoma//Pasul 1. Varoma deoparte. Nu goliți vasul de amestecare.
  • Întindeți umplutura pregătită pe 4 frunze de varză roșie blanched și rotiți-le împreună. Se rostogolește în jurul unei frunze de varză roșie la exterior și se pun sarmale roșii cu cusătura îndreptată în jos în recipientul Varoma.
  • Adăugați 220 g visiniu și zahăr în vasul de amestecare, adăugați Varoma, gătiți timp de 38 min./Varoma/etapa 2 și lăsați Varoma deoparte.
  • Se adaugă amidonul agitat în vasul de amestecare, se aduce la fierbere timp de 3 min./100°C/pasul 2 și se condimentează după gust. Puneți sarmale roșii pe o farfurie de servire, turnați iute burgundy peste rulouri și serviți cu un fel de mâncare laterală - a se vedea sfaturile.

Notes

  • În multe cazuri, nu puteți obține varză roșie cu frunze exterioare libere. Apoi tăiați tulpina cu un cuțit ascuțit și așezați întregul cap de varză într-o oală cu apă clocotită. După 2 minute Îndepărtați varza și coajați 2 frunze. Puneți înapoi în oală și continuați până când aveți numărul suficient de frunze de varză.
  • În plus față de cartofi, mămăligă, paste, gnocchi și amestecuri de cereale sunt, de asemenea, mâncăruri laterale potrivite.
  • Gnocchi, Schupfnudeln sau spaetzle de la tejgheaua frigorifică pot fi gătite în raftul Varoma în același timp peste sarmalele roșii.
    Sarmale roșii cu iut burgundy
    Sarmale roșii cu iut burgundy