Preincalzeste cuptorul la 200°C. Ungeți 6 căni de sufleu și presărați cu zahăr. Acoperiți o tavă de copt adâncă (tavă de grăsime) cu un strat dublu de hârtie de bucătărie.
Adăugați coaja de lămâie și 80 g zahăr în vasul de amestecare, pulverizați timp de 20sec./nivel10 și decanați.
Introduceți atașamentul de agitare. Adăugați albușuri de ou și 1 linguriță suc de lămâie în vasul de amestecare și bateți timp de 2 min./pasul 3.5 până când se întărește.
Adăugați amidonul de porumb, amestecați timp de 30 sec./viteza 3.5 și turnați într-un castron larg. Scoateți atașamentul de agitare.
Adăugați brânza de vaci, gălbenușul de ou și zahărul de lămâie în vasul de amestecare, amestecați timp de 30 sec./viteza 3, adăugați la albușurile de ou și pliați cu grijă cu spatula.
Umpleți amestecul de sufleu în matrițe de sufleu. Se toarnă apă fierbinte de aproximativ 1 cm înălțime pe tava de copt, se așează formele deasupra și se coace pe șina cea mai joasă timp de 25-30 de minute (200 ° C). Nu deschideți ușa cuptorului în timpul coacerii. Sufleurile sunt gata atunci când s-au ridicat la câțiva centimetri dincolo de marginea matriței și suprafața este ușor rumenită.
Praf de sufleu finit cu zahăr glazură și se servește imediat.