Adăugați ceapa și usturoiul în vasul de amestecare și tăiați timp de 3 secunde / viteză 5.
Se adaugă ulei și sote timp de 3 min./120°C/pasul 1.
Adăugați roșii, smântână, apă, cuburi de bouillon, condimente de pizza, sare, zahăr și piper și aduceți la fierbere timp de 7 min./100°C/nivel 1.
Se adaugă pastele și spanacul în sosul de fierbere, se pliază ușor cu spatula și se gătesc tăițeii în conformitate cu instrucțiunile ambalajului/100°C/invers/Level 1 până la al dente. Se condimentează pastele de roșii-spanac după gust și se servesc calde.
Notes
În plus, puteți găti, de asemenea, carne tocată în sos și serviți pastele stropite cu parmezan.
Dacă utilizați spanac cu frunze proaspete, acesta trebuie mai întâi încălzit pentru scurt timp în Varoma, astfel încât să se prăbușească (400 g apă, 10 min./Varoma/pasul 1).