Go Back
Tăiței cu tomate și spanac

Tăiței cu tomate și spanac

Tăiței cu tomate și spanac
Prep Time 10 minutes
Cook Time 35 minutes
Course Fel pricipal
Servings 2 porții

Equipment

  • 1 TM6

Ingredients
  

  • 50 g ceapă albă
  • 1 cățel usturoi
  • 10 ml ulei
  • 1 cutie roșii chunky 400 g
  • 50 ml smântână de gătit
  • 130 ml apă
  • 1 cub concentrat de legume
  • 1 pinch condimente pizza
  • 2 g sare
  • 2 g zahăr
  • 1 pinch piper
  • 200 g paste fainose penne
  • 100 g spanac

Instructions
 

  • Adăugați ceapa și usturoiul în vasul de amestecare și tăiați timp de 3 secunde / viteză 5.
  • Se adaugă ulei și sote timp de 3 min./120°C/pasul 1.
  • Adăugați roșii, smântână, apă, cuburi de bouillon, condimente de pizza, sare, zahăr și piper și aduceți la fierbere timp de 7 min./100°C/nivel 1.
  • Se adaugă pastele și spanacul în sosul de fierbere, se pliază ușor cu spatula și se gătesc tăițeii în conformitate cu instrucțiunile ambalajului/100°C/invers/Level 1 până la al dente. Se condimentează pastele de roșii-spanac după gust și se servesc calde.

Notes

  • În plus, puteți găti, de asemenea, carne tocată în sos și serviți pastele stropite cu parmezan.
  • Dacă utilizați spanac cu frunze proaspete, acesta trebuie mai întâi încălzit pentru scurt timp în Varoma, astfel încât să se prăbușească (400 g apă, 10 min./Varoma/pasul 1).
    Tăiței cu tomate și spanac
    Tăiței cu tomate și spanac