Înmuiați gelatina conform instrucțiunilor ambalajului.
Puneți pasta de marțipan în vasul de amestecare și tăiați timp de 3 sec./pasul 4.
Adăugați brânză de vaci cu conținut scăzut de grăsimi, mascarpone, zahărul, sucul de portocale, sucul de lămâie, lichiorul de migdale, smântâna și pulpa din păstăile de vanilie, amestecați timp de 1 min./pasul 4 și decanați. Clătiți vasul de amestecare.
Se adaugă apă în vasul de amestecare și se încălzește timp de 3 min./80°C/pasul 1.
Se adaugă gelatina stoarsă și se dizolvă timp de 10 sec./pasul 1.
Se adaugă amestecul de caș și se amestecă timp de 30 sec./pasul 3.
Scoateți baza de tort din forma de primăvară, puneți-o pe o farfurie de tort și pliați-o ferm cu marginea formei de primăvară.
Se toarnă crema, se omogenizează și se lasă tortul să se așeze în frigider timp de cel puțin 3 ore. Presara marginea tortului cu chipsuri de ciocolata, se taie tortul in 16 bucati si se serveste.