Adăugați apă și sare în vasul de amestecare.Atașați inserția de gătit, cântăriți orezul și gătiți timp de 15min./Varoma/Etapa 1. În acest timp, răspândiți andivele cu suprafața tăiată orientată în recipiente Varoma și raft Varoma, tăiați suprafețele tăiate cu suc de lămâie, presărați cu sare din plante și răspândiți cuburi de șuncă deasupra
Puneți Varoma și gătiți totul timp de 14 min./Varoma/Etapa 1. Puneți Varoma deoparte,scoateți inserția de gătit din vasul de amestecare folosind spatula, puneți orezul într-un castron și andivele pe o farfurie de servire și păstrați-l cald.Goliți vasul de amestecare și colectați lichidul de gătit.
Sos de lămâie
Adăugați 400 g lichid degătit în vasul de amestecare (completați cu apă, dacă este necesar). Se adaugauntul, faina, galbenusul de ou, sucul de lamaie, cubuletele de stoc, sareasi piperul, se amesteca 5 sec./viteza 4, apoi se aduce lafierbere timp de 6 min./100°C/pasul 2 si se condimenteaza dupa gust.
Se toarnă niște sos în andive, se presară cu pătrunjel și se servește cu orez și restul sosului.
Notes
Dacă adăugați pește prăjit, creveți sau păsări de curte, puteți omite șunca.