Cartofi și guli
Cartofi și guli
Yield: 3 porții
Equipment
- 1 TM6
Materials
- 10 g pătrunjel verde
- 30 g unt
- 380 g cartofi tăiați cubulețe
- 380 g guli tăiate cubulețe
- 110 ml smântână
- 60 ml lapte
- 1 linguriță pastă tomate
- 5 g sare
Instructions
- Pune patrunjelul in bolul de mixare, tocați 2 sec/speed 8 si transfera din bol Puneți 30 g unt și 10 g de zahar în bolul de mixareși încălziți 3 min/100°C/speed 1
- Adăugați 380 g cartofi, 380 g gulii, 110 g smântână, 60 g lapte, ¾ – 1 ½ lingurita pasta bulion și 5 g sare și gătiți 10 min./Varoma/invers/viteză lingură, apoi gătiți 15 min/98°C/invers /speed lingură (testați dacă este bine gătit gătit ).
- Se adauga patrunjelul tocat, se amesteca cu spatula, se condimenteaza cartofii si guli-rabe dupa gust si se servesc cu carne la tigaie, de exemplu.
Leave a Reply