Mămăligă

Mămăligă

Mămăligă
Prep Time5 minutes
Active Time20 minutes
Total Time25 minutes
Course: Garnitură
Yield: 4 porții

Equipment

  • 1 TM6

Materials

  • 700 ml apă
  • 200 g făină de mălai
  • 5 g sare
  • 7g g ulei

Instructions

  • Puneți toate ingredientele în bolul de mixare  700g apă 200g mălai 5g sare  7g ulei florarea soarelui și fierbeti fără paharul de masurare, 20 min/110°C/speed 2
  • Turnați mămămliga obtinuta într-un bol și lăsati-o aproximativ 4-5 miute să se odihnească, dupa care răsturnați-o pe un fund de lemn.
  • Se poate tăia cu o ață, în forma dorită

Notes

– Ajustați cantitatea de mălai în funcție de consistența pe care o doriți pentru mămăligă.
– Lăsați bolul de mixare în apă timp de citeva ore pentru ca mănăliga lipită de fundul bolului și pe cutit să se desprindă cu ușurință.
 
Mămăligă
Mămăligă
 

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




two × 5 =