Gem de pere
Gem de pere
Yield: 2 borcane
Equipment
- 1 TM6
- 2 borcane cu capac
Materials
- 500 g pere decojite, sferturi
- 100 ml vin alb
- 2 ml suc de lămâie
- 1 pinch piper alb
- 300 g zahăr
- 1 plic gelatină
- 3 ml ulei
Instructions
- Adăugați pere, vin alb, suc de lămâie, cuișoare, piper, zahăr pudră șigrăsimi vegetale în vasul de amestecare, tăiați timp de 3 secunde / viteză 8. În loc de ceașcă de măsurare, așezați recipientul Varomafără capac pe capacul vasului de amestecare ca protecție la stropire și gătiți
- Faceți testul de gelifiere, umpleți borcanele cu șurub clătite la cald, puneți-le pe capace timp de 5 minute, apoi întoarceți-vă și lăsați-le să se răcească. Serviți sau depozitați într-un loc răcoros și uscat.
Notes
- Grăsimea vegetală neutră (cum ar fi uleiul de nucă de cocos din palmină) reduce spumarea la fierberea gemului.
- Gem de pere-soc: Înlocuiți jumătate din pere cu soc.
Leave a Reply