Risotto cu rucola
Risotto cu rucola
Yield: 4 porții
Equipment
- 1 TM6
Materials
- 100 g ceapă
- 2 căței usturoi
- 40 ml ulei de măsline
- 350 g orez rizotto
- 100 ml vin alb
- 900 g apă fierbinte
- 2 cub concentrat de pui
- 2 g sare
- 2 g bioa de ardei dulce
- 30 g pastă tomate
- 80 g rucola frunze fâși
- 150 g brânză de capră
Instructions
- Se pune ceapa si usturoiul in vasul de amestecare, se toaca timp de 3 secunde/viteza 5 si se aluneca in jos cu spatula.
- Se adaugă ulei de măsline și sote timp de 3 min./120°C/pasul 1.
- Se adaugă orez și sotează timp de 3 min./120°C/invers/Pasul 1.
- Se adaugă vinul și se încălzește timp de 1 min./100°C/ invers /Etapa 1.
- Adăugați apă, bulion de legume, sare, pudră de boia de ardei și pastă de tomate și gătiți timp de 16 min./100 °C/ invers /Pasul 1. Între timp, tăiați 60 g de rucola în benzi înguste.
- Adăugați fâșii de rucola și brânză cremă de capră în vasul de amestecare și pliați folosind spatula timp de 2 min./90 °C/ invers /Pasul 1 și încălziți-vă.
- Se condimentează risotto-ul după gust, se întinde pe 4 farfurii, se garnisește cu rucola rămasă și se servește imediat.
Notes
- Rafinați risotto-ul cu 50 g de nuci de pin prăjite, care sunt stropite la sfârșit.
- Dacă serviți pește prăjit sau carne cu ea, această cantitate de risotto este suficientă ca un fel de mâncare de orez pentru 6 porții.
Leave a Reply