Rubarbă schmarrn

Rubarbă schmarrn

Rubarbă schmarrn
Prep Time20 minutes
Active Time30 minutes
Total Time50 minutes
Course: Desert
Yield: 4 porții

Equipment

  • 1 TM6
  • 1 tavă cuptor
  • 1 Cuptor

Materials

  • 200 g zahăr
  • 3 buc ouă separate
  • 70 g făină
  • 200 ml smântână
  • 2 g sare
  • 30 g unt
  • 500 g rubarbă
  • 40 g migdale rase

Instructions

  • Se adauga 80 g zahar in vasul de amestecare, se pulverizeaza timp de 10 sec./etapa 10 si se decaneaza.
  • Introduceți atașamentul de agitare.  Adăugați albușuri de ou în vasul de amestecare, bateți timp de 2 min./nivel 3.5 până când se înțepenește și se decanifică.  Scoateți atașamentul de agitare.
  • Se adaugă gălbenușul de ou, 80 g zahăr, făină, smântână și sare în vasul de amestecare și se amestecă timp de 1 min./pasul 3.
  • Adăugați albușuri de ou și amestecați timp de 15 sec./pasul 3.
  • Preincalzeste cuptorul la 200°C.
  • Într-o tigaie potrivită pentru cuptor, spumați untul pe aragaz, adăugați restul de 40 g de zahăr și caramelizați ușor.  Prăjiți puțin rubarba, presărați în bastoanele de migdale și prăjiți încă 1-2 minute.
  • Puneți aluatul de ou peste rubarbă în tigaie și coaceți în cuptor timp de 10 minute (200 °C). Se rupe Schmarrn in bucati cu 2 linguri sau furculite si se distribuie pe 4 farfurii, praf cu zahar glazurat si se serveste.

Notes

  • Coacăze proaspete, coacăze din pahar sau cireșe, de asemenea, gust bun în acest Schmarrn.
  • În loc de bastoane de migdale, puteți folosi, de asemenea, fistic.
Rubarbă schmarrn
Rubarbă schmarrn

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




20 − five =