Salată de carne

Salată de carne

Salată de carne

Salată de carne
Prep Time 10 minutes
Cook Time 10 minutes
Total Time 20 minutes
Course Aperitiv
Servings 10 porții

Equipment

  • 1 TM6
  • 1 frigider

Ingredients
  

  • 250 g cânați de carne
  • 120 g castraveți murați
  • 150 g brânză de vaci
  • 100 ml smântână
  • 60 ml apă
  • 2 g zahăr
  • 2 g sare
  • 3 pinch piper

Instructions
 

  • Puneți cârnații de carne și castraveții în vasul de amestecare, tăiați timp de 3 secunde / viteză 5 și împingeți în jos cu spatula.
  • Se adauga branza de vaci, smantana, apa de castravete, zaharul, sarea si piperul, se amesteca timp de 15 secunde/invers/nivel 3, se condimenteaza dupa gust si se pune la frigider pana se consuma.  Serviți salata de carne cu o gustare consistentă.

Notes

  • Alegeți un cârnat de carne premium, cum ar fi cârnații din carne de șuncă.
  • Berea de grâu merge bine cu ea.
  • Puteți înlocui jumătate din smântână cu maioneză.
  • Cârnați și salată de brânză: Se înlocuiesc 100 g de cârnați cu 100 g de brânză semi-tare (de exemplu, Emmental, Gouda de vârstă mijlocie sau Gruyère) și se reduce cantitatea  de smântână la 50 g.
Salată de carne
Salat de carne

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




5 × four =