Salată verde de miel cu dressing de cartofi
Salată verde de miel cu dressing de cartofi
Equipment
- 1 TM6
Ingredients
- 30 g ceapă albă
- 1 buc usturoi 1 cățel
- 30 g slănină feliată
- 200 g cartofi
- 25 ml ulei de măsline
- 200 ml apă
- 1 cub concentrat de pui
- 50 ml oțet de vin
- 60 ml smântână
- 2 g sare
- 1 g piper
- 150 g roșii cheri tăiate în jumătăți
- 150 g salată verde de miel
- 3 buchete Năsturel
Instructions
- Adăugați ceapa, usturoiul și slănina în vasul de amestecare și tăiațitimp de 3 secunde / viteză 5.
- Se adauga cartofii, se toaca 2 sec./viteza 4 si se impinge in jos cu spatula.
- Se adaugă ulei și sotează timp de 4 min./120°C/pasul 1
- Adăugați apă și cuburi de bouillon și gătiți timp de 14 min./100 °C / pasul 1.
- Se adaugă oțet, smântână, sare și piper, se încălzește timp de 1 min./100°C/pasul 1, se introduce cana de măsurare și piureul crescând treptat timp de 35 sec./nivel 4-8 până când se formează un pansament legat.
- Puneți pansamentul cald cu roșiile cherry într-un castron și amestecați. Adăugați salata verde de miel și năsturelul la dressing, amestecați chiar înainte de servire și serviți.
Notes
- Puteți înlocui năsturelul cu 100 g de rucola.
Leave a Reply