Savurează dovleceii

Savurează dovleceii

Savurează dovleceii

Savurează dovleceii
Prep Time 10 minutes
Cook Time 35 minutes
Total Time 45 minutes
Course Aperitiv
Servings 4 borcane

Equipment

  • 1 TM6
  • 4 borcane cu capac

Ingredients
  

  • 100 2 ceapă verde
  • 150 g ardei gras roșu bucăți
  • 700 g dovlecei bucăți
  • 100 g nectaride
  • 200 g vin alb
  • 300 ml nectar de piersici
  • 250 g zahăr cu gelifere 3:1

Instructions
 

  • Adăugați ceapa de primăvară, ardeii, dovleceii și nectarinele în vasul de amestecare și tăiați folosind spatula timp de 5 secunde/viteză 5.
  • Se adaugă vin alb, nectar de piersici și zahăr gelifiere, se fierbe timp de 15 min./100°C//pasul 2, apoi se fierbe timp de 10 min./90°C//pasul 2, se umple imediat în borcane cu șurub clătite la cald, se închide și se lasă să se răcească. A se păstra într-un loc uscat și răcoros. Se serveste cu branza sau carne.

Notes

Borcane de top cu șurub
Savurează dovleceii
Savurează dovleceii

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




15 − eleven =