Spaetzle de roșii
Spaetzle de roșii
Equipment
- 1 TM6
Ingredients
- 3 buc ouă
- 250 g roșii strecurate
- 20 g pastă tomate
- 2 g sare
- 350 g făină
Instructions
- Adăugați ouă, piure de roșii, pastă de tomate și sare în vasul de amestecare și amestecați timp de 10 secunde / viteză 3.
- Se adauga faina si se amesteca timp de 1 min./pasul 3.
- Aduceți apă sărată la fierbere într-o cratiță pe aragaz și stoarceți în porții printr-o presă de spaetzle. Spaetzle sunt gătite atunci când plutesc pe suprafața apei. Apoi scoateți spaetzle cu o lingură crestată și scurgeți-l în recipientul Varoma. Rotiți spaetzle de roșii în unt după cum doriți și serviți ca un fel de mâncare laterală.
Notes
- Dacă nu aveți o presă de spaetzle, puteți, de asemenea, să răzuiți sau să tăiați aluatul.
- Spaetzle pot fi, de asemenea, produse în stoc și congelate în porții.
- Pentru a încălzi, pur și simplu adăugați-le la Varoma și puneți-l pe Thermomix® în timp ce gătiți sosul.
- Spaetzle funcționează deosebit de bine cu făină specială de spaetzle (făină de grâu umflată, cu granulație fină, tip 405) sau făină de copt.
- Se adauga putina pudra de chili sau 1 lingurita busuioc uscat in aluat.
- În loc de piure de roșii, puteți folosi și ajvar (piure de piper).
- Dacă aluatul este prea ferm, adăugați puțină apă.
Leave a Reply