Spaetzle de roșii

Spaetzle de roșii

Spaetzle de roșii

Spaetzle de roșii
Prep Time 15 minutes
Cook Time 15 minutes
Total Time 30 minutes
Course Fel pricipal
Servings 4 porții

Equipment

  • 1 TM6

Ingredients
  

  • 3 buc ouă
  • 250 g roșii strecurate
  • 20 g pastă tomate
  • 2 g sare
  • 350 g făină

Instructions
 

  • Adăugați ouă, piure de roșii, pastă de tomate și sare în vasul de amestecare și amestecați timp de 10 secunde / viteză 3.
  • Se adauga faina si se amesteca timp de 1 min./pasul 3.
  • Aduceți apă sărată la fierbere într-o cratiță pe aragaz și stoarceți în porții printr-o presă de spaetzle. Spaetzle sunt gătite atunci când plutesc pe suprafața apei.  Apoi scoateți spaetzle cu o lingură crestată și scurgeți-l în recipientul Varoma.  Rotiți spaetzle de roșii în unt după cum doriți și serviți ca un fel de mâncare laterală.

Notes

  • Dacă nu aveți o presă de spaetzle, puteți, de asemenea, să răzuiți sau să tăiați aluatul.
  • Spaetzle pot fi, de asemenea, produse în stoc și congelate în porții.
  • Pentru a încălzi, pur și simplu adăugați-le la Varoma și puneți-l pe Thermomix® în timp ce gătiți sosul.
  • Spaetzle funcționează deosebit de bine cu făină specială de spaetzle (făină de grâu umflată, cu granulație fină, tip 405) sau făină de copt.
  • Se adauga putina pudra de chili sau 1 lingurita busuioc uscat in aluat.
  • În loc de piure de roșii, puteți folosi și ajvar (piure de piper).
  • Dacă aluatul este prea ferm, adăugați puțină apă.
    Spaetzle de roșii
    Spaetzle de roșii

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




ten − nine =