Supă cremă de ceapă roșie

Supă cremă de ceapă roșie

Supă cremă de ceapă roșie

Supă cremă de ceapă roșie
Prep Time 10 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 40 minutes
Course Supă
Servings 6 porții

Equipment

  • 1 TM6

Ingredients
  

  • 350 g ceapă roșie
  • 30 g unt
  • 100 ml suc de struguri rosii
  • 200 ml vin alb
  • 2 cub concentrat de legume
  • 400 ml apă
  • 5 buc cuișoare
  • 2 crengi cimbru
  • 5 boabe ienupăr
  • 1 frunză dafin
  • 200 ml smântână de gătit
  • 2 g sare
  • 1 g piper
  • 6 lingurițe smântână

Instructions
 

  • Puneți ceapa în vasul de amestecare, tăiați 5 sec./viteza 5 șiîmpingeți în jos cu spatula.
  • Se adaugă unt și sote timp de 5 min./120°C/pasul 1.
  • Adăugați suc de struguri, vin roșu, cuburi de stoc și apă. Așezați cuișoarele, cimbrul, boabele de ienupăr și frunzele de dafin în inserția de gătit, atârnați și gătiți timp de 15 min./100°C/pasul 1. Scoateți inserția de gătit și îndepărtați condimentele.
  • Adăugați smântână, sare și piper în vasul de amestecare și piureul crescând treptat timp de 40 sec./nivel 6 -10.
  • Puneți supa pe 6 farfurii, amestecați în 1 linguriță smântână în spirală și serviți.

Notes

  • Bagheta crocantă de chili de nucă are un gust bun cu ea.
  • În loc de ceapă roșie, se poate folosi și ceapă albă sau galbenă. În acest caz, înlocuiți sucul de struguri roșii cu suc de struguri ușor și vin roșu cu vin alb.
    Supă cremă de ceapă roșie
    Supă cremă de ceapă roșie

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




four − 4 =