Supă cremă de mazăre

Supă cremă de mazăre

Supă cremă de mazăre

Supă cremă de mazăre
Prep Time 15 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 45 minutes
Course Supă
Servings 4 porții

Equipment

  • 1 TM6

Ingredients
  

  • 100 g ceapă albă
  • 40 g unt
  • 500 g mazăre proaspătă sau congelată
  • 500 g apă
  • 1 cub concentrat de legume
  • 30 ml vin alb
  • 200 ml smântână
  • 2 pinch piper
  • 3 g sare
  • ½ pachet crese frunze ceapă verde

Instructions
 

  • Pune ceapa in vasul de amestecare, se toaca 3 sec./viteza 5 si aluneca in jos cu spatula.
  • Se adaugă unt și sote timp de 3 min./120°C/pasul 1.
  • Se adaugă 300 g mazăre și sote timp de 2 min./120°C/pasul 1.
  • Adăugați apă, cuburi de bouillon, vin alb și crème fraîche și gătiți timp de 15 min./100°C/pasul 1.
  • Adăugați piperul și sarea și piureul crescând treptat timpde 25 sec./nivel 6-10
  • Se adaugă 200 g mazăre, se fierbe timp de 5 min./90°C/invers/Etapa 1, se condimentează după gust și se împarte în 4 farfurii.  Tăiați crezul și presărați peste supă. Se serveste supa fierbinte.

Notes

  • De asemenea, puteți adăuga mini Wienerle sau cârnați vienezi feliați în etapa a 6-a cu mazărea de 200 g în supă și căldură.
  • Alternativ, top supa cu un frigarui scampi.
  • Se presara menta tocata peste supa.
    Supă cremă de mazăre
    Supă cremă de mazăre

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




five × three =