Supă de fasole sârbească cu cabanossi
Supă de fasole sârbească cu cabanossi
Equipment
- 1 TM6
Ingredients
- 50 g ceapă albă
- 1 cățel usturoi
- 250 g cartofi
- 10 ml ulei
- 1 linguriță măghiran
- 800 g roșii conservate curățate
- 300 ml apă
- 2 cub concentrat de legume
- 1 buc praz tăiat inele
- 150 g cabanos tăiați felii
- 250 g fasole conservă
- 2 pinch piper
Instructions
- Adăugați ceapa și usturoiul în vasul de amestecare și tăiați timp de 3 secunde / viteză 5.
- Se adaugă cartofi, ulei și măghiran și sote timp de 3min./120°C/invers/Pasul 1
- Adăugați roșii, apă și cuburi de stoc și gătiți timp de 25 min./100°C/ invers /Pasul 1.
- Adăugați praz și cabanossi și gătiți timp de 10 min./100°C/ invers /Etapa 1.
- Adăugați fasole și piper, încă 5 min./100°C/ invers /Etapă lingură căldură, se condimentează după gust, se pune în 4 farfurii de supă și se servește fierbinte.
Notes
- Înlocuiți Cabanossi cu cârnați frankfurt.
- Puteți înlocui fasolea cu fasole albă.
Leave a Reply