Tocană de porc italiană
Tocană de porc italiană
Equipment
- 1 TM6
Ingredients
- ½ buchet pătrunjel verde
- ½ buchet cimbru
- 100 g ceapă albă
- 2 căței usturoi
- 40 ml ulei
- 500 g cotlet de porc
- 400 g roșii chunky conservă
- 1 cub concentrat de carne de vită
- 2 g sare
- 2 g zahăr
- 1 g piper
- 150 ml vin alb
- 150 g ciuperci în bucăți de mărimea mușcăturii
- 700 g cartofi
- 500 g legume amestecate morcovi, broccoli, conopidă, napi, ardei gras
Instructions
- Adăugați pătrunjel și cimbru în vasul de amestecare, tăiați 3 sec./viteza 8 și decantați.
- Se adauga ceapa si usturoiul in vasul de amestecare si se toaca timp de 3 secunde/viteza 5.
- Se adaugă ulei și sote timp de 3 min./120°C/pasul 1.
- Se adaugă carne și sote timp de 5 minute/120°C/invers/Etapa 1.
- Adăugați ierburi tocate, roșii, cuburi de bouillon, sare, zahăr, piper, vin alb și ciuperci în bolul de amestecare.
- Se pune recipientul Varoma, se cântăresc cartofii și legumele în recipientul Varoma, se sigilează, se gătește timp de 30 min./Varoma/invers/Pasul 1 și se servește ragout-ul cu cartofi și legume.
Leave a Reply