Tocană de sparanghel

Tocană de sparanghel

Tocană de sparanghel

Tocană de sparanghel
Prep Time 20 minutes
Cook Time 45 minutes
Total Time 1 hour 5 minutes
Course Fel pricipal
Servings 4 porții

Equipment

  • 1 TM6

Ingredients
  

  • 20 g unt
  • 200 g șuncă gătită cuburi
  • 500 g cartofi cuburi
  • 700 g sparanghel
  • 650 ml apă
  • 2 cub concentrat de legume
  • 120 ml lapte
  • 1 buc gălbenuș
  • 2 pinch piper
  • 2 g sare
  • 1 g piper

Instructions
 

  • Punețiunt, șuncă, cartofi,sparanghel, apă și cuburide bouillon în vasul de amestecare, gătițitimp de 22 min./100°C/invers/pas lingură și  lăsați să se răcească timp de  5 minute.
  • Puneți   laptele, gălbenușul de ou, nucșoara, sarea și  piperul într-un castron, amestecați, adăugați în vasul de amestecare și amestecați timp de 10 secunde /invers/pasul 2.
  • Se condimenteaza tocana dupa gust si se serveste presarata cu putin patrunjel sau maghiran

Notes

De asemenea, puteți înlocui sparanghelul cu  conopidă.
Tocană de sparanghel
Tocană de sparanghel

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




seven − 3 =