Tocană de sparanghel

Tocană de sparanghel

Tocană de sparanghel

Tocană de sparanghel
Prep Time 20 minutes
Cook Time 45 minutes
Total Time 1 hour 5 minutes
Course Fel pricipal
Servings 4 porții

Equipment

  • 1 TM6

Ingredients
  

  • 20 g unt
  • 200 g șuncă gătită cuburi
  • 500 g cartofi cuburi
  • 700 g sparanghel
  • 650 ml apă
  • 2 cub concentrat de legume
  • 120 ml lapte
  • 1 buc gălbenuș
  • 2 pinch piper
  • 2 g sare
  • 1 g piper

Instructions
 

  • Punețiunt, șuncă, cartofi,sparanghel, apă și cuburide bouillon în vasul de amestecare, gătițitimp de 22 min./100°C/invers/pas lingură și  lăsați să se răcească timp de  5 minute.
  • Puneți   laptele, gălbenușul de ou, nucșoara, sarea și  piperul într-un castron, amestecați, adăugați în vasul de amestecare și amestecați timp de 10 secunde /invers/pasul 2.
  • Se condimenteaza tocana dupa gust si se serveste presarata cu putin patrunjel sau maghiran

Notes

De asemenea, puteți înlocui sparanghelul cu  conopidă.
Tocană de sparanghel
Tocană de sparanghel

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




13 − 3 =