Tocană de grâu și fasole

Tocană de grâu și fasole

Tocană de grâu și fasole

Tocană de grâu și fasole
Prep Time 25 minutes
Cook Time 44 minutes
Total Time 1 hour 9 minutes
Course Fel pricipal
Servings 6 porții

Equipment

  • 1 TM6

Ingredients
  

Pastă de condimente:

  • 20 g migdale
  • 1 buchet pătrunjel verde
  • 1 lingiță coajă de lămâie rasă
  • 20 g pesmet
  • 60 ml ulei de măsline
  • 2 g sare
  • 2 pinch piper

Tocană

  • 300 g varză
  • 150 g ceapă albă
  • 50 g roșii uscate scurse de ulei
  • 20 g ulei de măsline
  • 1000 ml apă
  • 2 cub concentrat de legume
  • 120 g grâu
  • 4 g sare
  • 2 g piper
  • ½ buchet cimbru
  • 800 g fasole boabe conservă

Instructions
 

Pastă de condimente:

  • Adăugați pătrunjel și migdale în vasul de amestecare și tăiați timp de 5 sec./viteză 8.
  • Se adauga coaja de lamaie, pesmetul, uleiul de masline, sarea si piperul, se amesteca timp de 7sec./viteza 5, se condimenteaza dupa gust si se decaneaza.

Tocană:

  • Se pune varza savoy in vasul de amestecare, se toaca cu o spatula timp de 10 secunde/nivel 4 si se decaneaza.
  • Puneți ceapa și roșiile uscate în vasul de amestecare, tăiați 5 secunde/viteză 5 și glisați în jos cu spatula.
  • Se adaugă 20 g de ulei de tomate, 20 g ulei de măsline și varză de savoie și se sotează timp de 3 minute 30 sec./120°C/pasul 1.
  • Se adaugă apă, cuburi de bouillon, grâu, sare, piper și cimbru și se fierbe timp de 15 min./100°C/invers/Pasul 1.
  • Se adauga fasolea si se incalzeste timp de 5 min./100°C/invers/Etapa 1, se intinde pe farfurii si se serveste pasta de condimente separat cu supa.

Notes

  • Dacă supa este prea groasă pentru tine, poți adăuga niște bulion de legume.
  • În etapa a 6-a și a 7-a, puteți pune varoma cu 6 cârnați vienezi și apoi le puteți încălzi.
    Tocană de grâu și fasole
    Tocană de grâu și fasole

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




18 − fourteen =