Wrap sfeclă

Wrap sfeclă

Wrap sfeclă

Wrap sfeclă
Prep Time 25 minutes
Cook Time 1 hour
Total Time 1 hour 25 minutes
Course Mic dejun
Servings 4 porții

Equipment

  • 1 TM6

Ingredients
  

  • 50 g ceapă albă
  • 1 cățel usturoi
  • 500 g carne tocată
  • 1 buc ou
  • 60 g pesmet
  • 4 g sare
  • 1 g piper
  • 500 g frunze de sfeclă
  • 1200 ml apă
  • 280 g ore

Sos

  • 500 ml lapte
  • 100 g cremă de brânză
  • 40 g făină
  • ½ buchet pătrunjel verde
  • 2 pinch piper
  • 2 pinch nucșoară

Instructions
 

  • Se adauga ceapa si usturoiul in vasul de amestecare si se toaca timp de 3 sec./viteza 7.
  • Adăugați carnea tocată, oul, pesmetul, 1 linguriță de sare și piper, frământați aluatul /1 min.  și formați 12-16 rulouri alungite din carnea tocată.
  • Înfășurați rulourile de carne cu frunze de chard și împrăștiați-le în recipientul Varoma și în raftul Varoma.
  • Adăugați apă și 1 linguriță de sare în vasul de amestecare, adăugați inserția de gătit, cântăriți orezul, adăugați Varoma și gătiți timp  de 29 min./Varoma/pasul 1.  Puneți deoparte Varoma și inserția de gătit.  Goliți vasul de amestecare și colectați lichidul de gătit.

Sos

  • Se adaugă 100 g lichid de gătit, lapte, cremă de brânză, făină, pătrunjel, piper și nucșoară în vasul de amestecare, se amestecă 5 sec./viteză 8 și se încălzește timp de 5 min./90°C/pasul 2.5. Se serveste folie chard si orez cald cu sosul.

Notes

  • Alternativ, puteți folosi și frunze de varză savoy, pe care le albiți pur și simplu în Varoma timp de aproximativ 10 minute.
    Wrap sfeclă
    Wrap sfeclă

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




3 × four =