Midii în stil provensal

Midii în stil provensal

Midii în stil provensal

Midii în stil provensal
Prep Time 5 minutes
Cook Time 35 minutes
Course Fel pricipal
Servings 4 por’ii

Equipment

  • 1 TM6

Ingredients
  

  • 2 căței usturoi
  • 100 g ceapă albă
  • 100 g ardei gras roșu
  • 100 g ardei gras verde
  • 50 ml ulei
  • 400 g roșii cuburi în conservă scurse
  • 1 linguriță ierburi de Provence
  • 3 g sare
  • 2 pinch piper
  • 1 pinch piper cayenne
  • 1000 g midi proaspete curățate
  • 10 frunze frunze de busuioc proaspete

Instructions
 

  • Punețiîn bol usturoiul, ceapa, ardeiul gras roșu și verde și mărunțiți 5sec./viteza 5. Curățați pereții bolului cu spatula.
  • Adăugațiuleiul de măsline, roșiile scurse, ierburile de Provence, sarea, piperul, piperulcayenne și gătiți 17 min./100°C/viteza 2.
  • Distribuițimidiile în Varoma, poziționați Varoma și gătiți în aburi 10min./Varoma/viteza 1. Transferați midiile într-un vas pentru servit. Turnațideasupra sosul de roșii, presărați frunzele de busuioc tocate fin și serviți imediat.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




5 × five =