Midii în stil provensal
Midii în stil provensal
Equipment
- 1 TM6
Ingredients
- 2 căței usturoi
- 100 g ceapă albă
- 100 g ardei gras roșu
- 100 g ardei gras verde
- 50 ml ulei
- 400 g roșii cuburi în conservă scurse
- 1 linguriță ierburi de Provence
- 3 g sare
- 2 pinch piper
- 1 pinch piper cayenne
- 1000 g midi proaspete curățate
- 10 frunze frunze de busuioc proaspete
Instructions
- Punețiîn bol usturoiul, ceapa, ardeiul gras roșu și verde și mărunțiți 5sec./viteza 5. Curățați pereții bolului cu spatula.
- Adăugațiuleiul de măsline, roșiile scurse, ierburile de Provence, sarea, piperul, piperulcayenne și gătiți 17 min./100°C/viteza 2.
- Distribuițimidiile în Varoma, poziționați Varoma și gătiți în aburi 10min./Varoma/viteza 1. Transferați midiile într-un vas pentru servit. Turnațideasupra sosul de roșii, presărați frunzele de busuioc tocate fin și serviți imediat.
Leave a Reply