Blondie cu fleur de sel și ganache de ciocolată
Dificultate mediu
Equipment
- TM6
- Cuptor
- tavă cuptor
- hârtie de copt
Ingredients
Nucă de cocos Blondie
- 200 g cuvertura alba
- 4 buc ouă
- 100 g marțipan
- 80 g zahăr vanilat
- 50 g făină
- 100 g migdale macinate
- 100 g nucă de cocos fulgi
- 2 linguriţe praf de copt
Ganache de ciocolată și finisare
- 150 g ciocolată neagră
- 30 ml sirop caramel
- 70 g unt
- 60 ml smântână
Instructions
Nucăde cocos Blondie
- Preîncălziți cuptorul la 180°C. Tapetați o tavă de copt (30 x 24 x 6 cm) cu hârtie de copt (vezi vârful).
- Se toarnă cuvertura în vasul de amestecare, se toacă timp de 3 secunde / setarea vitezei 7 și sedecantează
- Adauga ouale,marțipanul, zahărul, 1 lingură coajă de portocală, 40 g suc de portocale șizahăr vanilat în bol, amestecă timp de 20 sec./invers/viteză 6 și glisează înjos cu spatula
- Adauga faina,migdalele, nuca de cocos deshidratata si praful de copt, amesteca timp de 25secunde/viteza 5 si gliseaza in jos cu spatula
- Adăugați ciocolatazdrobită și amestecați timp de 20 sec. / setarea vitezei 4
- Întindeți aluatul uniform în tava de copt pregătită și coaceți timp de 30-35 minute (180 ° C).Lăsați blondul să se răcească pe un suport de sârmă timp de cel puțin 4 ore(vezi vârful), scoateți-l din tava de copt și îndepărtați cu grijă hârtia decopt. Clătiți vasul de amestecare
Ganachede ciocolată și finisare
- Turnați cuvertura înbolul uscat de amestecare, tăiați timp de 10 secunde / setarea vitezei 8 șiîmpingeți în jos cu spatula
- Adauga siropul de caramel, untul si smantana, topeste timp de 4 minute/55°C/viteza 1, intindeganache-ul de ciocolata cu o paleta pe blond, lasa sa se raceasca 10 minute,presara cu fleur de sel si serveste
Leave a Reply