Blondie cu fleur de sel și ganache de ciocolată

Blondie cu fleur de sel și ganache de ciocolată

Blondie cu fleur de sel și ganache de ciocolată

Dificultate mediu
Prep Time 15 minutes
Cook Time 5 hours
Course Desert
Calories 264 kcal

Equipment

  • TM6
  • Cuptor
  • tavă cuptor
  • hârtie de copt

Ingredients
  

Nucă de cocos Blondie

  • 200 g cuvertura alba
  • 4 buc ouă
  • 100 g marțipan
  • 80 g zahăr vanilat
  • 50 g făină
  • 100 g migdale macinate
  • 100 g nucă de cocos fulgi
  • 2 linguriţe praf de copt

Ganache de ciocolată și finisare

  • 150 g ciocolată neagră
  • 30 ml sirop caramel
  • 70 g unt
  • 60 ml smântână

Instructions
 

Nucăde cocos Blondie

  • Preîncălziți cuptorul la 180°C. Tapetați o tavă de copt (30 x 24 x 6 cm) cu hârtie de copt (vezi vârful).
  • Se toarnă cuvertura în vasul de amestecare, se toacă timp de 3 secunde / setarea vitezei 7 și sedecantează
  • Adauga ouale,marțipanul, zahărul, 1 lingură coajă de portocală, 40 g suc de portocale șizahăr vanilat în bol, amestecă timp de 20 sec./invers/viteză 6 și glisează înjos cu spatula
  • Adauga faina,migdalele, nuca de cocos deshidratata si praful de copt, amesteca timp de 25secunde/viteza 5 si gliseaza in jos cu spatula
  • Adăugați ciocolatazdrobită și amestecați timp de 20 sec. / setarea vitezei 4
  • Întindeți aluatul uniform în tava de copt pregătită și coaceți timp de 30-35 minute (180 ° C).Lăsați blondul să se răcească pe un suport de sârmă timp de cel puțin 4 ore(vezi vârful), scoateți-l din tava de copt și îndepărtați cu grijă hârtia decopt. Clătiți vasul de amestecare

Ganachede ciocolată și finisare

  • Turnați cuvertura înbolul uscat de amestecare, tăiați timp de 10 secunde / setarea vitezei 8 șiîmpingeți în jos cu spatula
  • Adauga siropul de caramel, untul si smantana, topeste timp de 4 minute/55°C/viteza 1, intindeganache-ul de ciocolata cu o paleta pe blond, lasa sa se raceasca 10 minute,presara cu fleur de sel si serveste

Notes

Blondie cu fleur de sel și ganache de ciocolată
Blondie cu fleur de sel și ganache de ciocolată

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




17 − ten =