Cod cu fistic și cușcuș

Cod cu fistic și cușcuș

Cod cu fistic și cușcuș

Dificultate ușor
Prep Time 5 minutes
Cook Time 30 minutes
Course Fel pricipal
Calories 811 kcal

Equipment

  • TM6

Ingredients
  

  • 450 g cod file
  • 100 g fistic
  • 10 g pătrunjel verde
  • 1 căţel usturoi
  • 30 ml ulei de măsline
  • 500 g apă
  • ½ buc coajă de lămâie bio, doar coaja rasăfin
  • ½ buc coajă de portocală bio, doar coaja rasăfin
  • 2 g sare
  • 100 g cuscus

Instructions
 

  • Tapetați recipientul Varoma cu hârtie de copt, astfel încât aceasta să acopere pereții la o înălțimede 2 cm și cântăriți fileurile de cod în vas. Dați Varoma deoparte
  • Puneți în bolfisticul, pătrunjelul și usturoiul și tocați 2 sec./viteza 7
  • Adăugați uleiul de măsline și amestecați 3 sec./viteza 5. Turnați amestecul obținutpeste fileurile de cod din recipientul Varoma
  • Puneți în bol apa,coaja de lămâie, coaja de portocală și sarea. Poziționați Varoma și gătiți laaburi 20 min./Varoma/viteza 1. Îndepărtați Varoma și punețideoparte fiertura
  • Puneți un castron pe capacul bolului de mixare și cântăriți în el 100 g cușcuș și 100 g fiertură.Lăsați cușcușul să absoarbă apa timp de 5 minute, apoi |afânați-l |cu ofurculiță. Serviți fileurile de cod cu cușcuș

Notes

Cod cu fistic și cușcuș
Cod cu fistic și cușcuș

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




three × 1 =