Cod cu fistic și cușcuș
Dificultate ușor
Equipment
- TM6
Ingredients
- 450 g cod file
- 100 g fistic
- 10 g pătrunjel verde
- 1 căţel usturoi
- 30 ml ulei de măsline
- 500 g apă
- ½ buc coajă de lămâie bio, doar coaja rasăfin
- ½ buc coajă de portocală bio, doar coaja rasăfin
- 2 g sare
- 100 g cuscus
Instructions
- Tapetați recipientul Varoma cu hârtie de copt, astfel încât aceasta să acopere pereții la o înălțimede 2 cm și cântăriți fileurile de cod în vas. Dați Varoma deoparte
- Puneți în bolfisticul, pătrunjelul și usturoiul și tocați 2 sec./viteza 7
- Adăugați uleiul de măsline și amestecați 3 sec./viteza 5. Turnați amestecul obținutpeste fileurile de cod din recipientul Varoma
- Puneți în bol apa,coaja de lămâie, coaja de portocală și sarea. Poziționați Varoma și gătiți laaburi 20 min./Varoma/viteza 1. Îndepărtați Varoma și punețideoparte fiertura
- Puneți un castron pe capacul bolului de mixare și cântăriți în el 100 g cușcuș și 100 g fiertură.Lăsați cușcușul să absoarbă apa timp de 5 minute, apoi |afânați-l |cu ofurculiță. Serviți fileurile de cod cu cușcuș
Leave a Reply