Conopidă cu brânză, la cuptor

Conopidă cu brânză, la cuptor

Conopidă cu brânză, la cuptor

Dificultate ușor
Prep Time 20 minutes
Cook Time 55 minutes
Course Fel pricipal

Equipment

  • TM6
  • Cuptor
  • vas termorezistent

Ingredients
  

  • 200 g brânză Cheddar
  • 500 ml apă
  • 1000 g conopidă
  • 50 g făină
  • 40 g unt
  • 500 ml lapte
  • 2 g sare
  • 1 g piper alb
  • 1 g nucșoară

Instructions
 

  • Puneţi în bol brânza Gruyère şi radeţi 8 sec./viteza 7. Transferaţi într-un bol şipuneţi deoparte
  • Puneţi apa în bolul de mixare, iar bucheţelele de conopidă în recipientul Varoma. PoziţionaţiVaroma şi reglaţi 25 min./Varoma/viteza 1. Daţi Varoma deoparte şigoliţi bolul de mixare
  • Puneţi făina, untul,laptele, sarea şi piperul în bol şi reglaţi 7 min./90°C/viteza 3
  • Adăugaţi nucşoara şi 70 g din brânza Gruyère rasă şi mixaţi 5 sec./viteza 5.Condimentaţi după gust
  • Preîncălziţi cuptorulla 200°C, pe funcția Grill
  • Aranjaţi conopidaîntr-un vas termorezistent, acoperiţi cu sosul şi presăraţi deasupra restul debrânză rasă. Puneţi în cuptor, sub grill, timp de aproximativ 10 minute (200°C)sau până se rumeneşte. Serviţi imediat

Notes

Conopidă cu brânză, la cuptor
Conopidă cu brânză, la cuptor

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




five × two =