Conopidă cu brânză, la cuptor
Dificultate ușor
Equipment
- TM6
- Cuptor
- vas termorezistent
Ingredients
- 200 g brânză Cheddar
- 500 ml apă
- 1000 g conopidă
- 50 g făină
- 40 g unt
- 500 ml lapte
- 2 g sare
- 1 g piper alb
- 1 g nucșoară
Instructions
- Puneţi în bol brânza Gruyère şi radeţi 8 sec./viteza 7. Transferaţi într-un bol şipuneţi deoparte
- Puneţi apa în bolul de mixare, iar bucheţelele de conopidă în recipientul Varoma. PoziţionaţiVaroma şi reglaţi 25 min./Varoma/viteza 1. Daţi Varoma deoparte şigoliţi bolul de mixare
- Puneţi făina, untul,laptele, sarea şi piperul în bol şi reglaţi 7 min./90°C/viteza 3
- Adăugaţi nucşoara şi 70 g din brânza Gruyère rasă şi mixaţi 5 sec./viteza 5.Condimentaţi după gust
- Preîncălziţi cuptorulla 200°C, pe funcția Grill
- Aranjaţi conopidaîntr-un vas termorezistent, acoperiţi cu sosul şi presăraţi deasupra restul debrânză rasă. Puneţi în cuptor, sub grill, timp de aproximativ 10 minute (200°C)sau până se rumeneşte. Serviţi imediat
Leave a Reply