Broccoli și cartofi în sos de brânză albastră

Broccoli și cartofi în sos de brânză albastră

Broccoli și cartofi în sos de brânză albastră

Prep Time 15 minutes
Cook Time 45 minutes
Course Fel pricipal
Calories 418 kcal

Equipment

  • TM6

Ingredients
  

Broccoli și cartofii

  • 600 g brocoli
  • 700 ml apă
  • 2 g sare
  • 500 g cartofi tăiaţi cuburi 3-4 cm

Sosul de brânză

  • 100 g brânză cu mucegai
  • 20 g făină
  • 50 g unt
  • 80 ml smântână
  • 1 g piper alb
  • 1 g nucșoară

Instructions
 

Broccoliși cartofii

  • Puneţi bucheţelele de broccoli în recipientul Varoma şi daţi deoparte. Turnaţi apa în bol, adăugaţisarea. Introduceţi coşul de înăbuşire şi puneţi cartofii în el.Fierbeţi 15 min./Varoma/viteza 1
  • Poziţionaţi Varoma şi mai fierbeţi 10-15 min./Varoma/viteza 1 sau până când broccoli estefiert cât doriţi
  • Înlăturați Varoma şi scoateţi coşul de înăbuşire cu ajutorul spatulei. Puneți Varoma deoparte, pe ofarfurie și păstrați la cald. Transferaţi într-un castron lichidul rezultat lafierbere

Sosulde brânză

  • Puneţi în bol 400 g din lichidul rezultat la fierbere, brânza albastră, făina, untul şi smântâna şireglaţi 10 min./90°C/viteza 3
  • Adăugaţi piperul alb şi nucşoara şi mixaţi 5 sec./viteza 6
  • Transferați broccoli și cartofii pe o farfurie pentru servit, turnaţi sosul de brânză deasupra şiserviţi imediat

Notes

Broccoli și cartofi în sos de brânză albastră
Broccoli și cartofi în sos de brânză albastră

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




nine − three =