Broccoli și cartofi în sos de brânză albastră
Equipment
- TM6
Ingredients
Broccoli și cartofii
- 600 g brocoli
- 700 ml apă
- 2 g sare
- 500 g cartofi tăiaţi cuburi 3-4 cm
Sosul de brânză
- 100 g brânză cu mucegai
- 20 g făină
- 50 g unt
- 80 ml smântână
- 1 g piper alb
- 1 g nucșoară
Instructions
Broccoliși cartofii
- Puneţi bucheţelele de broccoli în recipientul Varoma şi daţi deoparte. Turnaţi apa în bol, adăugaţisarea. Introduceţi coşul de înăbuşire şi puneţi cartofii în el.Fierbeţi 15 min./Varoma/viteza 1
- Poziţionaţi Varoma şi mai fierbeţi 10-15 min./Varoma/viteza 1 sau până când broccoli estefiert cât doriţi
- Înlăturați Varoma şi scoateţi coşul de înăbuşire cu ajutorul spatulei. Puneți Varoma deoparte, pe ofarfurie și păstrați la cald. Transferaţi într-un castron lichidul rezultat lafierbere
Sosulde brânză
- Puneţi în bol 400 g din lichidul rezultat la fierbere, brânza albastră, făina, untul şi smântâna şireglaţi 10 min./90°C/viteza 3
- Adăugaţi piperul alb şi nucşoara şi mixaţi 5 sec./viteza 6
- Transferați broccoli și cartofii pe o farfurie pentru servit, turnaţi sosul de brânză deasupra şiserviţi imediat
Leave a Reply