Dovleci spaghetti umpluți

Dovleci spaghetti umpluți

Dovleci spaghetti umpluți

Dificultate ușor
Prep Time 15 minutes
Cook Time 1 hour
Course Fel pricipal
Calories 602 kcal

Equipment

  • TM6
  • Cuptor
  • hârtie de copt

Ingredients
  

  • 150 g parmezan
  • 1400 g dovleci spagheti tăiați jumătăți înlungime, făfă semințe
  • 20 ml ulei de măsline
  • 200 g cremă de brânză
  • 200 g praz
  • 250 g spanac
  • 2 buc ouă
  • 4 g sare
  • 2 g piper alb
  • 50 g arahide
  • frunze de busuioc proaspete pentru decor

Instructions
 

  • Puneți în bol parmezanul și radeți 15-20 sec./viteza 10. Transferați într-uncastron și puneți deoparte
  • Preîncălziți cuptorul la 180°C. Tapetați o tavă de copt cu hârtie de copt
  • Puneți pe tava pregătită dovleceii spaghetti cu partea tăiată în jos și coaceți 30-40 minute(180°C). Între timp, continuați rețeta
  • Puneți în bol uleiulși feliile de praz, apoi sotați High Temp.inalta
  • Adăugați frunzele de spanac proaspăt, crema de brânză, 100 g parmezan, ouăle, sarea și piperul albmăcinat, apoi tocați 20 sec./viteza 6, ajutându-vă de spatulă.Transferați într-un castron mare și puneți deoparte
  • Cu o furculiță scoateți miezul dovleacului din coajă și combinați cu amestecul cu spanac.Puneți coaja înapoi pe tava de copt. Umpleți cojile de dovleac cu amesteculpregătit și presărați cu restul de parmezan și cu arahide
  • Coaceți 15 minute(180°C) sau până când parmezanul și arahidele se rumenesc
  • Serviți imediat,garnisit cu frunze de busuioc proaspăt

Notes

Dovleci spaghetti umpluți
Dovleci spaghetti umpluți

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




one × 5 =