Puneți în bol parmezanul și radeți 15-20 sec./viteza 10. Transferați într-uncastron și puneți deoparte
Preîncălziți cuptorul la 180°C. Tapetați o tavă de copt cu hârtie de copt
Puneți pe tava pregătită dovleceii spaghetti cu partea tăiată în jos și coaceți 30-40 minute(180°C). Între timp, continuați rețeta
Puneți în bol uleiulși feliile de praz, apoi sotați High Temp.inalta
Adăugați frunzele de spanac proaspăt, crema de brânză, 100 g parmezan, ouăle, sarea și piperul albmăcinat, apoi tocați 20 sec./viteza 6, ajutându-vă de spatulă.Transferați într-un castron mare și puneți deoparte
Cu o furculiță scoateți miezul dovleacului din coajă și combinați cu amestecul cu spanac.Puneți coaja înapoi pe tava de copt. Umpleți cojile de dovleac cu amesteculpregătit și presărați cu restul de parmezan și cu arahide
Coaceți 15 minute(180°C) sau până când parmezanul și arahidele se rumenesc
Serviți imediat,garnisit cu frunze de busuioc proaspăt