Dressing cu portocală și curry

Dressing cu portocală și curry

Dressing cu portocală și curry

Dificultate ușor
Prep Time 10 minutes
Cook Time 10 minutes
Course dresing

Equipment

  • TM6

Ingredients
  

  • 200 ml ulei de nuci sau din alte nucifere
  • 2 buc portocale, preferabil bio, coaja și zeama
  • 30 g ceapă albă
  • 20 g muștar
  • ½ linguriţă curry pudră
  • 2 g sare
  • 20 g oțet de mere

Instructions
 

  • Puneţi o cană cu cioc pe capacul bolului şicântăriţi uleiul de nuci, apoi daţi deoparte
  • Puneţi în bol 130 g zeamă de portocală proaspă tstoarsă, o fâşie de coajă de portocală (1 x 3 cm), şalotele, muştarul iute,pudra de curry, sarea şi oţetul de fructe şi reglaţi 20 sec./viteza 8
  • Mixați 3 min./viteza 4, timp în care turnaţi foarte încet uleiul de nuci pe capac, astfel încât să curgă în firsubţire, pe lângă paharul de măsurare, pe cuţitul în rotație, pentru a face oemulsie. Serviţi dressing-ul sau transferaţi-l într-un borcan închis ermetic şipăstraţi-l în frigider

Notes

Dressing cu portocală și curry
Dressing cu portocală și curry

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




14 + 8 =