Gem de rubarbă cu fistic
Gem de rubarbă cu fistic
Yield: 3 borcane
Equipment
- 1 TM6
- 3 borcane cu capac
Materials
- 60 g fistic
- 1000 g rubarbă
- 80 ml suc de portocale
- 500 g zahăr gelifiere 2:1
- 3 ml ulei
Instructions
- Adăugați fisticul în vasul de amestecare și tăiați timp de 3 sec./pasul 7.
- Se adaugă rubarbă, suc de portocale, zahăr gelifiere și grăsimi vegetale, se taie 5 sec./viteza 6 și se aduce la fierbere timp de 13 min./100°C/invers/ pasul 2. Faceți un test de gelifiere.
- Umpleți gemul în 3 pahare clătite fierbinte, închideți și așezați-l pe capace timp de 5 minute. Se serveste gemul cu paine sau rulouri.
Notes
- Grăsimea vegetală neutră (cum ar fi uleiul de nucă de cocos din palmină) reduce spumarea la fierberea gemului.
Leave a Reply