Rulouri de cereale
Rulouri de cereale
Yield: 8 bucăți
Equipment
- 1 TM6
- 1 Tavă de copt
- 1 hârtie de copt
Materials
- 150 g alac
- 350 g făină
- 4 g sare
- 1 plic drojdie uscată
- 350 ml apă
- 3 linguri semințe floarea soarelui
- 2 linguri semințe de dovleac
- 1 linguri semințe de mac
Instructions
- Se adaugă alac la vasul de amestecare și se macină timp de 30 sec./etapa 10.
- Adăugați făină, sare, drojdie și apă și frământați aluatul /3 min.
- Se amestecă semințele de floarea-soarelui, semințele de dovleac și semințele de mac într-un vas de copt puțin adânc, se adaugă aluatul și se lasă să crească în frigider timp de cel puțin 2 ore.
- Preincalzeste cuptorul la 230°C. Acoperiți tava de copt cu hârtie de copt.
- Tăiați cu grijă rulourile din tablă cu mâinile umede (aluatul a crescut și boabele se lipesc ferm de aluat), puneți-le pe tava de copt cu boabele îndreptate în sus și coaceți timp de 15-18 minute (230 ° C). Pulverizați sau acoperiți rolele de 2-3 ori cu apă între ele, astfel încât acestea să fie crocante. Lăsați rolele să se răcească pe un suport de sârmă și serviți.
Notes
- De asemenea, puteți utiliza alte boabe și semințe, cum ar fi susanul sau semințele de in.
- Rulouri de cereale de brânză: Înainte de coacere, presărați brânză rasă (brânză de munte, Emmentaler) peste rulouri.
Leave a Reply