Sarmale roșii cu iut burgundy

Sarmale roșii cu iut burgundy

Sarmale roșii cu iut burgundy

Sarmale roșii cu iut burgundy
Prep Time 40 minutes
Cook Time 1 hour 30 minutes
Total Time 2 hours 10 minutes
Course Fel pricipal
Servings 4 Porții

Equipment

  • 1 TM6

Ingredients
  

  • 100 g mere uscate
  • 50 g nuci
  • 2 rulouri
  • 70 g ceapă
  • 60 g slănină cu carne cuburi
  • 40 g unt
  • 50 g stafide
  • 120 g smântână
  • 350 ml vin roșu sec
  • 2 g sare
  • 1 g piper
  • 1 g enibahar
  • 500 ml apă
  • 1 cub concentrat de pui
  • 8 frunze varză roșie frunze exterioare
  • 30 g zahăr
  • 15 g amidon de porumb amestecat în 2 linguri de apă

Instructions
 

  • Puneți inele de mere în vasul de amestecare, tăiați 8 sec./pasul5 și decanați.
  • Pune nuci, rulouri si ceapa in vasul de amestecare si se toaca cu ajutorul spatulei 20 sec./viteza 5.
  • Se adauga cuburi de sunca si unt si se soteaza timp de 5 min./120°C/pasul 2.
  • Adăugați stafide, inele de mere zdrobite, smântână, 130 g visiniu, sare, piper și ienibahar, amestecați timp de 10 secunde /  / pasul 3 și se toarnă într-un castron. Se lasă să se înmoaie timp de 15 minute. În acest timp, clătiți vasul de amestecare și pregătiți varza roșie.
  • Adăugați 500 g de apă și cuburi de bouillon în vasul de amestecare și adăugați Varoma. Din cele 8 frunze exterioare de varză roșie, tăiați tulpina plat, așezați frunzele în recipientul Varoma, închideți Varoma și blanch timp de 17 min./Varoma//Pasul 1. Varoma deoparte. Nu goliți vasul de amestecare.
  • Întindeți umplutura pregătită pe 4 frunze de varză roșie blanched și rotiți-le împreună. Se rostogolește în jurul unei frunze de varză roșie la exterior și se pun sarmale roșii cu cusătura îndreptată în jos în recipientul Varoma.
  • Adăugați 220 g visiniu și zahăr în vasul de amestecare, adăugați Varoma, gătiți timp de 38 min./Varoma/etapa 2 și lăsați Varoma deoparte.
  • Se adaugă amidonul agitat în vasul de amestecare, se aduce la fierbere timp de 3 min./100°C/pasul 2 și se condimentează după gust. Puneți sarmale roșii pe o farfurie de servire, turnați iute burgundy peste rulouri și serviți cu un fel de mâncare laterală – a se vedea sfaturile.

Notes

  • În multe cazuri, nu puteți obține varză roșie cu frunze exterioare libere. Apoi tăiați tulpina cu un cuțit ascuțit și așezați întregul cap de varză într-o oală cu apă clocotită. După 2 minute Îndepărtați varza și coajați 2 frunze. Puneți înapoi în oală și continuați până când aveți numărul suficient de frunze de varză.
  • În plus față de cartofi, mămăligă, paste, gnocchi și amestecuri de cereale sunt, de asemenea, mâncăruri laterale potrivite.
  • Gnocchi, Schupfnudeln sau spaetzle de la tejgheaua frigorifică pot fi gătite în raftul Varoma în același timp peste sarmalele roșii.
    Sarmale roșii cu iut burgundy
    Sarmale roșii cu iut burgundy

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




nine − 2 =