Sarmale roșii cu iut burgundy
Sarmale roșii cu iut burgundy
Equipment
- 1 TM6
Ingredients
- 100 g mere uscate
- 50 g nuci
- 2 rulouri
- 70 g ceapă
- 60 g slănină cu carne cuburi
- 40 g unt
- 50 g stafide
- 120 g smântână
- 350 ml vin roșu sec
- 2 g sare
- 1 g piper
- 1 g enibahar
- 500 ml apă
- 1 cub concentrat de pui
- 8 frunze varză roșie frunze exterioare
- 30 g zahăr
- 15 g amidon de porumb amestecat în 2 linguri de apă
Instructions
- Puneți inele de mere în vasul de amestecare, tăiați 8 sec./pasul5 și decanați.
- Pune nuci, rulouri si ceapa in vasul de amestecare si se toaca cu ajutorul spatulei 20 sec./viteza 5.
- Se adauga cuburi de sunca si unt si se soteaza timp de 5 min./120°C/pasul 2.
- Adăugați stafide, inele de mere zdrobite, smântână, 130 g visiniu, sare, piper și ienibahar, amestecați timp de 10 secunde / / pasul 3 și se toarnă într-un castron. Se lasă să se înmoaie timp de 15 minute. În acest timp, clătiți vasul de amestecare și pregătiți varza roșie.
- Adăugați 500 g de apă și cuburi de bouillon în vasul de amestecare și adăugați Varoma. Din cele 8 frunze exterioare de varză roșie, tăiați tulpina plat, așezați frunzele în recipientul Varoma, închideți Varoma și blanch timp de 17 min./Varoma//Pasul 1. Varoma deoparte. Nu goliți vasul de amestecare.
- Întindeți umplutura pregătită pe 4 frunze de varză roșie blanched și rotiți-le împreună. Se rostogolește în jurul unei frunze de varză roșie la exterior și se pun sarmale roșii cu cusătura îndreptată în jos în recipientul Varoma.
- Adăugați 220 g visiniu și zahăr în vasul de amestecare, adăugați Varoma, gătiți timp de 38 min./Varoma/etapa 2 și lăsați Varoma deoparte.
- Se adaugă amidonul agitat în vasul de amestecare, se aduce la fierbere timp de 3 min./100°C/pasul 2 și se condimentează după gust. Puneți sarmale roșii pe o farfurie de servire, turnați iute burgundy peste rulouri și serviți cu un fel de mâncare laterală – a se vedea sfaturile.
Notes
- În multe cazuri, nu puteți obține varză roșie cu frunze exterioare libere. Apoi tăiați tulpina cu un cuțit ascuțit și așezați întregul cap de varză într-o oală cu apă clocotită. După 2 minute Îndepărtați varza și coajați 2 frunze. Puneți înapoi în oală și continuați până când aveți numărul suficient de frunze de varză.
- În plus față de cartofi, mămăligă, paste, gnocchi și amestecuri de cereale sunt, de asemenea, mâncăruri laterale potrivite.
- Gnocchi, Schupfnudeln sau spaetzle de la tejgheaua frigorifică pot fi gătite în raftul Varoma în același timp peste sarmalele roșii.
Leave a Reply