Tocană de porc italiană

Tocană de porc italiană

Tocană de porc italiană

Tocană de porc  italiană
Prep Time 20 minutes
Cook Time 50 minutes
Total Time 1 hour 10 minutes
Course Fel pricipal
Servings 4 porții

Equipment

  • 1 TM6

Ingredients
  

  • ½ buchet pătrunjel verde
  • ½ buchet cimbru
  • 100 g ceapă albă
  • 2 căței usturoi
  • 40 ml ulei
  • 500 g cotlet de porc
  • 400 g roșii chunky conservă
  • 1 cub concentrat de carne de vită
  • 2 g sare
  • 2 g zahăr
  • 1 g piper
  • 150 ml vin alb
  • 150 g ciuperci în bucăți de mărimea mușcăturii
  • 700 g cartofi
  • 500 g legume amestecate morcovi, broccoli, conopidă, napi, ardei gras

Instructions
 

  • Adăugați pătrunjel și cimbru în vasul de amestecare, tăiați 3 sec./viteza 8 și decantați.
  • Se adauga ceapa si usturoiul in vasul de amestecare si se toaca timp de 3 secunde/viteza 5.
  • Se adaugă ulei și sote timp de 3 min./120°C/pasul 1.
  • Se adaugă carne și sote timp de 5 minute/120°C/invers/Etapa 1.
  • Adăugați ierburi tocate, roșii, cuburi de bouillon, sare, zahăr, piper, vin alb și ciuperci în bolul de amestecare.
  • Se pune recipientul Varoma, se cântăresc cartofii și legumele în recipientul Varoma, se sigilează, se gătește timp de 30 min./Varoma/invers/Pasul 1 și se servește ragout-ul cu cartofi și legume.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




4 × two =