Tocană de sparanghel
Tocană de sparanghel
Equipment
- 1 TM6
Ingredients
- 20 g unt
- 200 g șuncă gătită cuburi
- 500 g cartofi cuburi
- 700 g sparanghel
- 650 ml apă
- 2 cub concentrat de legume
- 120 ml lapte
- 1 buc gălbenuș
- 2 pinch piper
- 2 g sare
- 1 g piper
Instructions
- Punețiunt, șuncă, cartofi,sparanghel, apă și cuburide bouillon în vasul de amestecare, gătițitimp de 22 min./100°C/invers/pas lingură și lăsați să se răcească timp de 5 minute.
- Puneți laptele, gălbenușul de ou, nucșoara, sarea și piperul într-un castron, amestecați, adăugați în vasul de amestecare și amestecați timp de 10 secunde /invers/pasul 2.
- Se condimenteaza tocana dupa gust si se serveste presarata cu putin patrunjel sau maghiran
Notes
De asemenea, puteți înlocui sparanghelul cu conopidă.
Leave a Reply