Wrap sfeclă
Wrap sfeclă
Equipment
- 1 TM6
Ingredients
- 50 g ceapă albă
- 1 cățel usturoi
- 500 g carne tocată
- 1 buc ou
- 60 g pesmet
- 4 g sare
- 1 g piper
- 500 g frunze de sfeclă
- 1200 ml apă
- 280 g ore
Sos
- 500 ml lapte
- 100 g cremă de brânză
- 40 g făină
- ½ buchet pătrunjel verde
- 2 pinch piper
- 2 pinch nucșoară
Instructions
- Se adauga ceapa si usturoiul in vasul de amestecare si se toaca timp de 3 sec./viteza 7.
- Adăugați carnea tocată, oul, pesmetul, 1 linguriță de sare și piper, frământați aluatul /1 min. și formați 12-16 rulouri alungite din carnea tocată.
- Înfășurați rulourile de carne cu frunze de chard și împrăștiați-le în recipientul Varoma și în raftul Varoma.
- Adăugați apă și 1 linguriță de sare în vasul de amestecare, adăugați inserția de gătit, cântăriți orezul, adăugați Varoma și gătiți timp de 29 min./Varoma/pasul 1. Puneți deoparte Varoma și inserția de gătit. Goliți vasul de amestecare și colectați lichidul de gătit.
Sos
- Se adaugă 100 g lichid de gătit, lapte, cremă de brânză, făină, pătrunjel, piper și nucșoară în vasul de amestecare, se amestecă 5 sec./viteză 8 și se încălzește timp de 5 min./90°C/pasul 2.5. Se serveste folie chard si orez cald cu sosul.
Notes
- Alternativ, puteți folosi și frunze de varză savoy, pe care le albiți pur și simplu în Varoma timp de aproximativ 10 minute.
Leave a Reply