Chutney de ceapă și prune
Chutney de ceapă și prune
Yield: 2 borcane
Equipment
- 1 TM6
Materials
- 300 g prune fără sâmburi
- 300 g ceapă roșie tăiată jumătăți
- 1 pinch piper
- 2 g sare
- 2 g scortișoară
- 20 ml oțet de mere de fructe
- 200 g zahăr gelifiere 2:1
Instructions
- Adăugați prune și ceapă în vasul de amestecare și tăiați timp de 5 secunde / viteză 5.
- Adăugați piper, sare, scorțișoară, oțet și zahăr gelifiere, puneți inserția de gătit pe capacul vasului de amestecare în loc de cana de măsurare și gătiți timp de 12 min./90 °C / pasul 1.
- Se toarnă chutney în pahare clătite la cald, se închide imediat, se lasă să se răcească și se păstrează într-un loc răcoros și uscat. Se serveste cu branza moale si mezeluri.
Leave a Reply