CornDog

CornDog

CornDog
Prep Time15 minutes
Active Time1 hour 15 minutes
Total Time1 hour 30 minutes
Course: Gustări
Yield: 6 buc

Equipment

  • 1 TM6
  • 1 tavă cuptor
  • 1 hârtie de copt
  • 1 Cuptor

Materials

  • 250 g făină
  • 6 buc cremurști
  • 150 ml apă
  • 25 g unt
  • 5 g zahăr
  • 3,5 g drojdie uscată
  • 5 g sare
  • 10 g susan alb
  • 10 g susan negru
  • 1 buc ou

Instructions

  • Se toarnă în bolul de amestecare 25 g unt se adauga 5 g zahăr , 150 ml apă  încălzește 2 min./37°C/viteză 2
  • Adaugă 3.5 g drojdie amestecați 2 min./37°C/invers/viteză 1
  • Adăugați 250 g făină și 5 g sare se face aluat Aluat /3 min.
  • Lăsați aluatul  la dospit aproximativ 1 oră.
  • Preîncălziți cuptorul la 210°C. Tapetați tava cu hârtie de copt.
  • Scoateți aluatul crescut din bolul de mixare pe o suprafață de lucru tapetă cu făină. Se fac 6 bile de aluat, se face din fiecare bila cite un șnur.
  • Înfășurați fiecare crenvurști într-o spirală cu o fâșie de aluat. Se aseaza carnatii inveliti in aluat pe o tava de copt, se unge cu ou batut si se presara cu seminte de susan.  Se coace 15 minute (210°C). Serviți corn-dog-urile calde sau reci.

Notes

CornDog
CornDog

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




fifteen − 10 =