CornDog
CornDog
Yield: 6 buc
Equipment
- 1 TM6
- 1 tavă cuptor
- 1 hârtie de copt
- 1 Cuptor
Materials
- 250 g făină
- 6 buc cremurști
- 150 ml apă
- 25 g unt
- 5 g zahăr
- 3,5 g drojdie uscată
- 5 g sare
- 10 g susan alb
- 10 g susan negru
- 1 buc ou
Instructions
- Se toarnă în bolul de amestecare 25 g unt se adauga 5 g zahăr , 150 ml apă încălzește 2 min./37°C/viteză 2
- Adaugă 3.5 g drojdie amestecați 2 min./37°C/invers/viteză 1
- Adăugați 250 g făină și 5 g sare se face aluat Aluat /3 min.
- Lăsați aluatul la dospit aproximativ 1 oră.
- Preîncălziți cuptorul la 210°C. Tapetați tava cu hârtie de copt.
- Scoateți aluatul crescut din bolul de mixare pe o suprafață de lucru tapetă cu făină. Se fac 6 bile de aluat, se face din fiecare bila cite un șnur.
- Înfășurați fiecare crenvurști într-o spirală cu o fâșie de aluat. Se aseaza carnatii inveliti in aluat pe o tava de copt, se unge cu ou batut si se presara cu seminte de susan. Se coace 15 minute (210°C). Serviți corn-dog-urile calde sau reci.
Leave a Reply