Adăugați nuci în vasul de amestecare și măcinați timp de 6 sec./pasul 8.
Se adaugă 120 g de zahăr și făină și se amestecă timp de 5 sec./pasul 5.
Adăugați ou și unt și procesați 20 sec./nivel 5 într-o patiserie scurtă, formați-vă într-o minge, înfășurați în folie agățată și puneți-l în frigider timp de aproximativ 30 de minute.
Preincalzeste cuptorul la 200°C.
Așezați o foaie de hârtie de copt pe suprafața de lucru, desfaceți mingea de aluat și așezați-o pe hârtia de copt, acoperiți cu folie agățată și rostogoliți-o între hârtia de copt și folia agățată cu un știft de rulare rotund (Ø aproximativ 30 cm). Trageți placa de aluat cu hârtia de copt pe o tavă de copt, acoperiți cu 900 g din jumătățile de caise, lăsând o margine lată de 2 - 3 cm liberă în funcție de înălțimea fructului. Folosind o răzuitoare de aluat, îndoiți aluatul peste fructe, apăsați ușor și pre-coaceți timp de 20 de minute (200 ° C). În acest timp, pregătiți piureul de fructe. Clătiți vasul de amestecare.
Se adaugă 100 g jumătăți de caise și 20 g zahăr în vasul de amestecare, se taie 5 sec./viteză 6 și se fierbe timp de 5 min./90°C/pasul 2.
Scoateți tarta din cuptor, împrăștiați piureul de fructe pe tarta pre-coaptă și coaceți încă 10 minute (200 °C).
Tarta cu praf cu putin zahar glazurat, se taie in 12 bucati si se serveste cald sau rece.