Puneți 250 g căpșuni în bolul de amestecare, piure timp de 8 secunde / setare de viteză 8 șiglisați în jos cu spatula
Se adauga 100 g crema de branza si lapte condensat, se amesteca timp de 15 secunde/viteza setata 3,se toarna mai intai in godeuri si apoi se intinde uniform pe toata prajitura.Puneți tortul în frigider timp de aproximativ 8 ore, de preferință peste noapte
Introduceți accesoriul de agitare. Adauga smantana,100 g crema de branza, zaharul pudra, zaharul vanilat si crema de smantana inbol si bate pana se intareste fara a seta timpul/viteza 3 pana seintareste. Scoateți accesoriul de agitare. Răspândiți cremadeasupra glazurii de căpșuni și puneți-o în frigider timp de cel puțin 3 ore.Garnisiți tortul de căpșuni cu 250g căpșuni tăiate în sferturi, presărați cufirimituri de bezea dacă doriți și serviți