Clătite cu hrișcă
Clătite cu hrișcă, camembert și ierburi proaspete
Yield: 6 buc
Equipment
- 1 TM6
Materials
- 20 g ierburi proaspete
- 150 g hrișca
- 3 buc ouă
- 4 g sare
- 250 ml apă
- 30 g smântână
- 50 g unt pentru prăjire
- 250 g Camembert
- 1 pinch piper după gust
Instructions
- Pune ierburile in vasul de amestecare, se toaca 5 sec./nivel 8 si se decanteaza.
- Adăugați hrișcă în vasul de amestecare și măcinați timp de 30 sec./pasul 10.
- Se adauga ouale, sarea, apa si smantana,se amesteca timp de 15 secunde/viteza 5 si se lasa sa seumfle acoperit timp de 1 ora.
- Topiți puțin unt într-o tigaie neaderentă (Ø aproximativ 18 cm) pe aragaz și coaceți 6 crepes unul după altul.
- Preincalzeste cuptorul la 120°C. Acoperiți tava de copt cu hârtie de copt.
- TăiațiCamembert în 24 de felii subțiri.Puneți 4 felii de brânză și 1-2 lingurițe de ierburi pe o jumătatede crep, piper și pliați cealaltă jumătate a creponei.
- Așezați crepurile pliate una lângă alta pe tava de copt pregătită, coaceți în cuptor (120 ° C) timp de 6 minute și serviți cald.
Notes
- Puteți utiliza un singur tip de plante medicinale sau combina diferite plante aromatice în funcție de gustul tau.
- Pentru o crep ai nevoie de aproximativ o ceașcă de măsurare plină de aluat.
- În loc de ierburi proaspete și condimente, puteți adăuga, de asemenea, afine la Camembert înainte de coacere.
Leave a Reply