Nuc Chili Baghete

Nuc Chili Baghete

Nuc Chili Baghete
Prep Time15 minutes
Active Time1 hour 15 minutes
Course: Pâine
Yield: 3 buc

Equipment

  • 1 TM6
  • 1 tavă cuptor
  • 1 hârtie de copt
  • 1 Cuptor

Materials

  • 1 buc ardei iute
  • 150 g nucă
  • 200 g alac boabe
  • 350 g făină
  • 280 ml apă
  • 1 buc ou
  • 10 g ulei de nucă
  • 4 g sare

Instructions

  • Acoperiți tava de copt cu hârtie de copt.
  • Se adauga ardeiul iute in vasul de amestecare si se toaca timp de 3 sec./viteza 4.
  • Se adaugă jumătăți de nucă, se taie 3 sec./pasul 4 și se decantează.
  • Se adaugă alac la vasul de amestecare și se macină timp de 1 min./pasul 10.
  • Adăugați făină de grâu, apă, drojdie, zahăr, ou, ulei de nucă și sare și frământați aluatul /3 min.
  • Formați 3baghete din aluat și acoperiți pe tava de copt pregătită și lăsați să crească timp de aproximativ 30 de minute într-un loc cald. În acest timp, preîncălziți cuptorul la 200 ° C.
  • Puneți un recipient cu apă fierbinte în cuptor, puneți tava de copt cu baghete în cuptor, coaceți timp de aproximativ 25 de minute (200 °C), lăsați să se răcească și serviți baghetele pentru grătar sau luați cu voi la un picnic.

Notes

  • Datorită vaporilor de apă rezultați, baghetele se ridică mai bine și mai uniform.
  • Puteți lăsa baghetele să se ridice într-o cutie de baghetă în loc de pe tava de copt și să se coacă.
Nuc Chili Baghete
Nuc Chili Baghete

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




two × four =