Sabayon de lamaie savuros
Sabayonde lamaie savuros
Equipment
- 1 TM6
Ingredients
- 6 buc gălbenuș
- 1 buc lămâie
- 2 buc concentrat de pui
- 2 pinch piper
- 2 g sare
- 4 g zahăr
- ½ linguriță sos Worcester
- 100 ml vin alb
- 60 ml apă
Instructions
- Introduceți atașamentulde agitare. Adăugați gălbenușul de ou, 1 linguriță coaja de lămâierasă, 1-2 linguri suc de lămâie, bulion de pui, piper, sare, zahăr, sosWorcester, vin alb și apă în vasul de amestecare, bateți timp de 5min./70 °C / nivel 3 la un sos cremos și serviți cu carne sau pește.
Notes
Această alternativă mai prietenoasă cu figura la olandeză merge bine cu carnea de vită fiartă, precum și cu păsările de curte și peștele gătite în Varoma și poate fi variată prin adăugarea de ierburi
Leave a Reply