Supă cremă de mazăre
Supă cremă de mazăre
Equipment
- 1 TM6
Ingredients
- 100 g ceapă albă
- 40 g unt
- 500 g mazăre proaspătă sau congelată
- 500 g apă
- 1 cub concentrat de legume
- 30 ml vin alb
- 200 ml smântână
- 2 pinch piper
- 3 g sare
- ½ pachet crese frunze ceapă verde
Instructions
- Pune ceapa in vasul de amestecare, se toaca 3 sec./viteza 5 si aluneca in jos cu spatula.
- Se adaugă unt și sote timp de 3 min./120°C/pasul 1.
- Se adaugă 300 g mazăre și sote timp de 2 min./120°C/pasul 1.
- Adăugați apă, cuburi de bouillon, vin alb și crème fraîche și gătiți timp de 15 min./100°C/pasul 1.
- Adăugați piperul și sarea și piureul crescând treptat timpde 25 sec./nivel 6-10
- Se adaugă 200 g mazăre, se fierbe timp de 5 min./90°C/invers/Etapa 1, se condimentează după gust și se împarte în 4 farfurii. Tăiați crezul și presărați peste supă. Se serveste supa fierbinte.
Notes
- De asemenea, puteți adăuga mini Wienerle sau cârnați vienezi feliați în etapa a 6-a cu mazărea de 200 g în supă și căldură.
- Alternativ, top supa cu un frigarui scampi.
- Se presara menta tocata peste supa.
Leave a Reply