Gustări cu praz și cârnat uscat
Difficulty medium
Equipment
- TM6
- Cuptor
- tavă cuptor
- hârtie de copt
Ingredients
- 110 g unt
- 130 g făină
- 2 g sare
- 40 ml apă
- 100 g brânză Emmenthal
- 200 g praz
- 100 g cârnați crud uscat
Instructions
- Preîncălziți cuptorul la 180°C. Tapetați o tavă cu hârtie de copt și puneți-o deoparte
- Puneți în bol untul, făina, sarea și apa și frământați 20 sec./viteza 4. Scoateți aluatul din bol și modelați din acesta 12 bile (aprox. 20 g fiecare).
- Pe suprafața de lucru pudrată cu făină, întindeți cu sucitorul fiecare bilă de aluat în câte un disc (aprox. Ø 10 cm). Așezați discurile de aluat în tava de copt pregătită și înțepați-le cu o furculiță din loc în loc, pentru a împiedica formarea de bule întimpul coacerii
- Spălați bolul de mixare
- Puneți în bol brânza și mărunțiți 12 sec./viteza 5. Transferați într-un castronel și puneți deoparte
- Puneți în bol prazulși cârnatul și tocați 10 sec./viteza 6. Curățați pereții bolului cu spatula
- Adăugați untul și sotați 5 min./120°C/invers/viteza 1
- Întindeți amestecul de praz în strat uniform pe discurile de aluat, presărați cu brânză și coaceți timp de 18 minute (180°C). Serviți gustările calde sau reci
Leave a Reply