Înghețată Cheesecake

Înghețată Cheesecake

Înghețată Cheesecake

Dificultate ușor
Prep Time 15 minutes
Cook Time 3 hours
Course Desert
Calories 291 kcal

Equipment

  • TM6
  • congelator

Ingredients
  

  • 1 păstaie păstaie vanilie
  • 140 g zahăr
  • 200 g friscă lichidă
  • 400 g smântână 10% grăsime
  • 200 g cremă de brânză
  • 15 ml zeama de lamaie

Instructions
 

  • Puneți păstaia de vanilie și zahărul în bolul de mixare și pulverizați 30 sec./viteza 10.Curățați pereții bolului de mixare cu spatula
  • Montați fluturele de amestecare. Adăugați frișca și bateți până când devine fermă viteza 3, fără a seta un timp
  • Adăugați smântâna fermentată, crema de brânză și zeama de lămâie, amestecați 6 sec./viteza3. Transferați în tăvițe pentru cuburi de gheață. Dați la congelator timp decel puțin 3 ore, până când se congelează. Scoateți fluturele de amestecare
  • Puneți jumătate din cuburile de înghețată în bolul de mixare, zdrobiți 5 sec./viteza 8. Amestecați cu ajutorul spatulei, până când devine cremos 5 sec./viteza 4.Transferați într-un castron și dați deoparte
  • Puneți jumătate din cuburile de înghețată în bolul de mixare, zdrobiți 5 sec./viteza 8. Amestecați cu ajutorul spatulei, până când devine cremos 5 sec./viteza 4. Transferați într-un castron și dați deoparte

Notes

Înghețată Cheesecake
Înghețată Cheesecake

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




three × 3 =