Înghețată Cheesecake
Dificultate ușor
Equipment
- TM6
- congelator
Ingredients
- 1 păstaie păstaie vanilie
- 140 g zahăr
- 200 g friscă lichidă
- 400 g smântână 10% grăsime
- 200 g cremă de brânză
- 15 ml zeama de lamaie
Instructions
- Puneți păstaia de vanilie și zahărul în bolul de mixare și pulverizați 30 sec./viteza 10.Curățați pereții bolului de mixare cu spatula
- Montați fluturele de amestecare. Adăugați frișca și bateți până când devine fermă viteza 3, fără a seta un timp
- Adăugați smântâna fermentată, crema de brânză și zeama de lămâie, amestecați 6 sec./viteza3. Transferați în tăvițe pentru cuburi de gheață. Dați la congelator timp decel puțin 3 ore, până când se congelează. Scoateți fluturele de amestecare
- Puneți jumătate din cuburile de înghețată în bolul de mixare, zdrobiți 5 sec./viteza 8. Amestecați cu ajutorul spatulei, până când devine cremos 5 sec./viteza 4.Transferați într-un castron și dați deoparte
- Puneți jumătate din cuburile de înghețată în bolul de mixare, zdrobiți 5 sec./viteza 8. Amestecați cu ajutorul spatulei, până când devine cremos 5 sec./viteza 4. Transferați într-un castron și dați deoparte
Leave a Reply