Nuc Chili Baghete
Nuc Chili Baghete
Yield: 3 buc
Equipment
- 1 TM6
- 1 tavă cuptor
- 1 hârtie de copt
- 1 Cuptor
Materials
- 1 buc ardei iute
- 150 g nucă
- 200 g alac boabe
- 350 g făină
- 280 ml apă
- 1 buc ou
- 10 g ulei de nucă
- 4 g sare
Instructions
- Acoperiți tava de copt cu hârtie de copt.
- Se adauga ardeiul iute in vasul de amestecare si se toaca timp de 3 sec./viteza 4.
- Se adaugă jumătăți de nucă, se taie 3 sec./pasul 4 și se decantează.
- Se adaugă alac la vasul de amestecare și se macină timp de 1 min./pasul 10.
- Adăugați făină de grâu, apă, drojdie, zahăr, ou, ulei de nucă și sare și frământați aluatul /3 min.
- Formați 3baghete din aluat și acoperiți pe tava de copt pregătită și lăsați să crească timp de aproximativ 30 de minute într-un loc cald. În acest timp, preîncălziți cuptorul la 200 ° C.
- Puneți un recipient cu apă fierbinte în cuptor, puneți tava de copt cu baghete în cuptor, coaceți timp de aproximativ 25 de minute (200 °C), lăsați să se răcească și serviți baghetele pentru grătar sau luați cu voi la un picnic.
Notes
- Datorită vaporilor de apă rezultați, baghetele se ridică mai bine și mai uniform.
- Puteți lăsa baghetele să se ridice într-o cutie de baghetă în loc de pe tava de copt și să se coacă.
Leave a Reply