Rubarbă schmarrn
Rubarbă schmarrn
Yield: 4 porții
Equipment
- 1 TM6
- 1 tavă cuptor
- 1 Cuptor
Materials
- 200 g zahăr
- 3 buc ouă separate
- 70 g făină
- 200 ml smântână
- 2 g sare
- 30 g unt
- 500 g rubarbă
- 40 g migdale rase
Instructions
- Se adauga 80 g zahar in vasul de amestecare, se pulverizeaza timp de 10 sec./etapa 10 si se decaneaza.
- Introduceți atașamentul de agitare. Adăugați albușuri de ou în vasul de amestecare, bateți timp de 2 min./nivel 3.5 până când se înțepenește și se decanifică. Scoateți atașamentul de agitare.
- Se adaugă gălbenușul de ou, 80 g zahăr, făină, smântână și sare în vasul de amestecare și se amestecă timp de 1 min./pasul 3.
- Adăugați albușuri de ou și amestecați timp de 15 sec./pasul 3.
- Preincalzeste cuptorul la 200°C.
- Într-o tigaie potrivită pentru cuptor, spumați untul pe aragaz, adăugați restul de 40 g de zahăr și caramelizați ușor. Prăjiți puțin rubarba, presărați în bastoanele de migdale și prăjiți încă 1-2 minute.
- Puneți aluatul de ou peste rubarbă în tigaie și coaceți în cuptor timp de 10 minute (200 °C). Se rupe Schmarrn in bucati cu 2 linguri sau furculite si se distribuie pe 4 farfurii, praf cu zahar glazurat si se serveste.
Notes
- Coacăze proaspete, coacăze din pahar sau cireșe, de asemenea, gust bun în acest Schmarrn.
- În loc de bastoane de migdale, puteți folosi, de asemenea, fistic.
Leave a Reply