Salată de carne
Salată de carne
Equipment
- 1 TM6
- 1 frigider
Ingredients
- 250 g cânați de carne
- 120 g castraveți murați
- 150 g brânză de vaci
- 100 ml smântână
- 60 ml apă
- 2 g zahăr
- 2 g sare
- 3 pinch piper
Instructions
- Puneți cârnații de carne și castraveții în vasul de amestecare, tăiați timp de 3 secunde / viteză 5 și împingeți în jos cu spatula.
- Se adauga branza de vaci, smantana, apa de castravete, zaharul, sarea si piperul, se amesteca timp de 15 secunde/invers/nivel 3, se condimenteaza dupa gust si se pune la frigider pana se consuma. Serviți salata de carne cu o gustare consistentă.
Notes
- Alegeți un cârnat de carne premium, cum ar fi cârnații din carne de șuncă.
- Berea de grâu merge bine cu ea.
- Puteți înlocui jumătate din smântână cu maioneză.
- Cârnați și salată de brânză: Se înlocuiesc 100 g de cârnați cu 100 g de brânză semi-tare (de exemplu, Emmental, Gouda de vârstă mijlocie sau Gruyère) și se reduce cantitatea de smântână la 50 g.
Leave a Reply